Området

Spisesteder

Gaustablikk Høyfjellshotell

Vår kjøkkensjef og hans medarbeidere legger sin ære i å tilberede god mat. Våre buffeer, om det er havets festbord eller bugnende julebord, er de laget med norske råvarer fra havet og fjellet. Vi tilbyr et bredt spekter og du vil helt sikkert finne noe som faller i smak.
Besøk restauranten her »

Sport’n Skikafè

Sport’n Skicafe finner du i andre etasje over skiutleien. Menyen byr på mye forskjellig, fra burger og hjemmelaget pizza, til kaker og frukt. Lokalet er stort og ved siden av cafeen, finner du også en lekestue for de minste og rom for deg med matpakke. Sport’n er et populært valg for en hurtig lunsj og en pause i skikjøringen.
Se menyen her »

Matbutikk

Pose & Sekk dagligvare er en liten matbutikk i 1. etasje på Sport’n varmestue på Gaustablikk Skisenter. Her finner du alltid ferske, nystekte brød- og bakervarer laget av kjøkkenet på hotellet, melkeprodukter, frossenvarer, hermetikk m.m. Vi har hygieneartikler, vedsekker og andre nødvendigheter for oppholdet.
Besøk Pose & Sekk her »

Gaustatoppen

Mange mener dette er Norges vakreste utsiktspunkt, kanskje ikke så underlig når hele 1/6 av Norges areal er synlig på godværsdager. Om vinteren er Gaustatoppen et yndet frikjøringsområde. Frikjøring er alltid forbundet med risiko, og all ferdsel utenfor oppmerkede løyper er på eget ansvar. Vi anbefaler kun å ferdes fra toppen med en godkjent guide som kjenner området og som er oppdatert på vær- og skredfaren.
Les mer om Gaustatoppen her »

Gaustabanen

Gaustabanen er en spektakulær fløybane som går inne i selve Gaustatoppen. De første 50 årene var Gaustabanen hermetisk lukket NATO-anlegg. Men i dag kan du og jeg også få ta del i den spennende opplevelsen det er inne i fjellet.
Les mer om Gaustabanen her »

×

Log In

Don't have an account?