Gaustablikk Skisenter

 

Velkommen til Gaustablikk Skisenter. Her venter 12 heiser, derav 2 stolheiser og over 35 km med nedfarter i ulike lengder og vanskelighetsgrader. Samt 85 km med flotte langrennsløyper i naturskjønne omgivelser.

Status på åpne bakker og heiser, samt været finner du på Fnugg.no

Kjøp heiskort online her »

Barnevennlig skisenter

Barnebakkene er tilpasset for nybegynnere og de yngste med et transportbånd og en tallerkenheis.
I skiutleien får barn opp til 7 år låne gratis skiutstyr og hjelm, og gratis heiskort. (Keycard kommer i tillegg, kr 75,-)

På Gaustablikk Skisenter finner du et stort utvalg av aktiviteter for alle barn

Møt Gaustakongen »
 
Gaustakongen bor på Gaustablikk i Kongeslottet. Han er en vennlig og hyggelig konge, som elsker å stå på ski. Hele vinteren kan du møte Gaustakongen på forskjellige steder på Gaustablikk, og han gleder seg veldig til å møte deg!
Gaustakongen har sin egen patrulje som passer på Gaustakongens rike, og den kan du være en del av. Det eneste du må gjøre, er å møte opp ved Kongeslottet en av lørdagene i vinter kl 11.00.
Her vil du få møte Gaustakongen og en av hans hjelpere. Du får ditt eget Kongepatruljenummer for en dag og kan være en av Gaustakongens patruljevenner.
I løpet av dagen er det mange morsomme aktiviteter for Kongepatruljen og en av dem er å spise pølser og å drikke varm kakao.
Før du går hjem igjen, vil du få en flott diplom som bevis på at du har hjulpet Gaustakongen i å passe på Kongeriket hans.

Her ser du Gaustakongens program for vinteren »