FAQ

Går det offentlig transport til hyttene?
Sommer: Nei, du må enten kjøre bil selv, eller du kan ta taxi fra Rjukan (17 km).
Vinter: Skibussen kjører fra Rjukan til Destinasjon Gaustatoppen opp til 5 ganger pr dag. Se rutetabell på www.fjellbussen.no

Når kan vi overta hytta og når må vi forlate hytta?
Ankomst fra kl 16 hvis ikke annet er avtalt og avreise innen kl 11 på avreisedagen. Hvis det ikke kommer nye gjester til hytten kan avreise evt avtales til senere.

Check-out hvordan?
Før avreisedagen avtales et tidspunkt for check-out. En fra personalet vil komme til hytten for å se at alt er OK før avreise. Sjekkliste for rengjøring finnes i hytta.

Hvor mange sengeplasser/soverom er det i hyttene?
Alle hyttene har 3 soverom med plass til 8-9 personer. Hytte type B og C har følgende rom: Underetasje et soverom med familiekøye (120 cm nede og 75 cm oppe). Overetasje et soverom med dobbeltseng (150 cm) og et soverom med køyesenger til 4 personer (75 cm). Hytte type D har ikke famileikøye men dobbeltseng i underetasjen. I denne hytte er det 8 sengeplasser + ekstra madrass.

Hva er forskjellen på hytte type B, C og D?
Hytte type B og C er samme størrelse men C har gulvvarme og fliser i underetasjen (B har tregulv og panelovner). De fleste hytte type C er åremål hytter (firmahytte). Hytte type D er lidt større og har 2 soverom med dobbeltseng.

Er det dyner og puter på hyttene?
Ja det finnes dyner og puter til 9 personer. Husk å medbringe sengeklær – eller du kan leie for 110,- kr pr sett. Sovepose er ikke tillatt å bruke.

Hvordan er parkeringsmulighetene?
Det er mulig å parkere ved hyttene.

Hva trenger vi å ta med?
Dynetrekk, putetrekk, laken, håndklær (dette kan også leies for 110,- kr pr sett). Sovepose er ikke tillatt å bruke. Wc papir, håndpapir, sterinlys etc. Mat og annet dere ønsker å bruke. Rengjøringsartikler er i hyttene for sluttvask.

Kan man ha hund i hyttene?
Ja, men det påhviler hundeeier et stort ansvar for renhold før avreise. Dyr må ikke komme opp i møbler og senge. Husk pose. Pris for sluttvask etter hund er 1000,- kr. Vennligst gi os informasjon på forhånd om dere medbringer hund.

Kan vi bestille sluttvask?
Ja, vennligst forhåndsbestill sluttvask. Pris 850,- kr. Hytten skal etterlates ryddig, oppvasken skal stå i maskinen som skal være startet og søppel satt i nærmeste container.

Kan vi leie barneseng/barnestol?
Ja, det kan dere. Det koster 50,- kr pr seng/stol. Vi har også trappe grind som kan lånes.

Wifi?
Alle hyttene har trådløst internett. Prisen for 2 dager er 150,- kr, for 3 dager er prisen 200,- kr. 5 dager koster 250,- kr og en u ke koster 300,- kr

Hva med avbestilling?
Ved avbestilling mer enn 3 uker før ankomst refunderes alt. Ved avbestilling mellom 3 uker før opphold og 1 uke før opphold betales 25% av prisen. Ved avbestilling mellom 7 dager før opphold og 3 dager før opphold betales 50% og ved avbestilling mindre enn 3 dager før opphold ingen refundering (100%).

Jeg skal betale via utenlandsk nettbank hva trenger jeg?
For å betale fra utlandet trenger du en BIC- og en IBAN-kode. Dette finner du på bekreftelsen din (pdf dokumentet). Det koster 100,- NOK i bankgebyr for utenlandsk betaling.

Innkjøpsmuligheter?
Vinter: Det er en lille butikk ved Gaustablikk skisenter, men ellers er alle butikker i Rjukan ( ca.17 km).
Sommer: Alle butikker er i Rjukan (ca. 17 km).

Må det betales ekstra for strøm og vann?
Nei og om vinteren er det ved til peisovnen i boden.