FAQ

Går det offentlig transport til hyttene?
Sommer: Nei, du må enten kjøre bil selv, eller du kan ta taxi fra Rjukan (17 km).
Vinter: Skibussen kjører fra Rjukan til Destinasjon Gaustatoppen opp til 5 ganger pr dag. Se rutetabell på www.fjellbussen.no

Når kan vi overta hytta og når må vi forlate hytta?
Ankomst fra kl 16 hvis ikke annet er avtalt og avreise innen kl 11 på avreisedagen. Hvis det ikke kommer nye gjester til hytten kan avreise evt avtales til senere.

Check-out hvordan?
Før avreisedagen avtales et tidspunkt for check-out. En fra personalet vil komme til hytten for å se at alt er OK før avreise. Sjekkliste for rengjøring finnes i hytta.

Hvor mange sengeplasser/soverom er det i hyttene?
Alle hyttene har 3 soverom med plass til 8-9 personer. Hytte type B har følgende rom: Underetasje et soverom med familiekøye (120 cm nede og 75 cm oppe). Overetasje et soverom med dobbeltseng (150 cm) og et soverom med køyesenger til 4 personer (75 cm). Hytte type D har ikke familiekøye men dobbeltseng i underetasjen. I denne hytte er det 8 sengeplasser + ekstra madrass.

Hva er forskjellen på hytte typene?
Hyttetype D er lidt større enn type B og har 2 soverom med dobbeltseng. Hytte type E er en liten hybel med plass til 2 personer

Er det dyner og puter på hyttene?
Ja det finnes dyner og puter til 9 personer. Husk å medbringe sengeklær – eller du kan leie for 150,- kr pr sett sengetøy inkl håndklær.

Hvordan er parkeringsmulighetene?
Det er mulig å parkere ved hyttene.

Hva trenger vi å ta med?
Dynetrekk, putetrekk, laken, håndklær (dette kan også leies for 150,- kr pr sett). Sovepose er ikke tillatt å bruke. Toalettpapir, håndpapir, stearinlys, oppvasktabletter osv må dere ha med selv. Rengjøringsartikler er i hyttene for sluttvask.

Kan man ha hund i hyttene?
Ja, men det påhviler hundeeier et stort ansvar for renhold før avreise. Dyr må ikke komme opp i møbler og senge. Husk pose. Pris for sluttvask etter hund er kr 1.200,-. Vennligst gi os informasjon på forhånd om dere medbringer hund.

Kan vi bestille sluttvask?
Ja, vennligst forhåndsbestill sluttvask. Pris kr 1.000,-. Hytten skal etterlates ryddig, oppvasken skal stå i maskinen som skal være startet og søppel satt i nærmeste container.

Kan vi leie barneseng/barnestol?
Ja, det kan dere. Det koster 50,- kr pr seng/stol. Vi har også trappe grind som kan lånes.

Wifi?
Alle hyttene har trådløst internett. Wifi er inkludert i prisen.

Hva med avbestilling?
Frist for avbestilling av hytteopphold er 14 dager før ankomstdato. Bestillinger foretatt innen avbestillingsfristen er følgelig bindende. Avbestilling skal skje skriftlig dersom ikke annet er avtalt med hotellet.
Ved avbestilling senere enn avbestillingsfristen er gjesten pliktig til å betale 75 % av hytteopphold i den bestilte perioden. Avbrytelse av et bestilt opphold er å anse som avbestilling.
Ved uteblivelse (NO-SHOW) er gjesten pliktig til å betale 100 % av bestilt hytteopphold.

Jeg skal betale via utenlandsk nettbank hva trenger jeg?
For å betale fra utlandet trenger du en BIC- og en IBAN-kode. Dette finner du på bekreftelsen din (pdf dokumentet). Det koster 100,- NOK i bankgebyr for utenlandsk betaling.

Innkjøpsmuligheter?
Vinter: Det er en lille butikk ved Gaustablikk skisenter, men ellers er alle butikker i Rjukan ( ca.17 km).
Sommer: Alle butikker er i Rjukan (ca. 17 km).

Må det betales ekstra for strøm og vann?
Nei og om vinteren er det ved til peisovnen i boden.